Ahad - Rabu : 8:00 pagi - 5:00 petang, Khamis : 8:00 pagi - 3:30 petang   Facebook

[powr-countdown-timer id="j9Yd30"]

Info Unit Hal Ehwal Pelajar

serambi 2

INFO UNIT HAL EHWAL PELAJAR

Unit Hal Ehwal Pelajar (HEP) bertanggungjawab dalam merancang, mengurus, mengawal selia program/aktiviti pelajar, disiplin, sahsiah, kebajikan pelajar dan alumni bagi memastikan urusan berkaitan hal ehwal pelajar dilaksanakan dengan cekap dan berkesan. Unit HEP adalah di bawah tanggungjawab Ketua Jabatan Pengurusan Pelajar.

Unit HEP di Kolej Matrikulasi Kedah (KMK) dikendalikan oleh 2 orang Penolong Pengarah HEP dan dibantu oleh 2 orang Pembantu Am Pejabat. Kaunter HEP KMK bertempat di bangunan pentadbiran yang dikenali sebagai “Serambi Aktiviti Pelajar” dan beroperasi pada waktu pejabat. Di Serambi Aktiviti Pelajar, pelajar diberi kemudahan untuk menggunakan komputer berinternet secara percuma.

kaunter hep

WAKTU PERKHIDMATAN