kafe

1. Melaksanakan pemantauan secara berkala di Kafetaria Kolej Kediaman

2. Menyediakan laporan pendaftaran keluar pelajar dari kolej kediaman kepada pihak pengurusan.

3. Mengurus pendaftaran keluar pelajar dari kolej kediaman mengikut syarat dan peraturan yang telah ditetapkan.

4. Mengemaskini maklumat penghuni kolej kediaman.

5. Merancang pendaftaran keluar pelajar dari kolej kediaman selepas tamat pengajian.

6. Mengurus peralatan keselamatan bagi memastikan sentiasa berfungsi dengan baik.

7. Mengurus taklimat dan latihan keselamatan kepada penghuni kolej kediaman.

8. Menguatkuasakan peraturan keselamatan di kolej kediaman seperti yang telah ditetapkan

9. Mengurus pelajar sakit ke klinik.

blok B

10. Mengurus pemakluman peraturan, panduan dan tatacara keselamatan kolej kediaman.

11. Mengurus penyelenggaraan dan pembaikan kelengkapan dan kemudahan di kolej kediaman.

12. Mengurus aduan pelajar berkaitan kerosakan kelengkapan dan kemudahan di kolej kediaman

13. Menyediakan laporan pemantauan dan cadangan penambahbaikan kepada pihak pengurusan.

14. Merancang dan mengurus pemantauan kemudahan, kelengkapan dan kebersihan kolej kediaman secara berkala

asrama 1

15. Mengurus penempatan pelajar di kolej kediaman.

16. Mengemaskini maklumat bilik dan kemudahan Kolej Kediaman supaya sentiasa dalam keadaan baik dan selamat.

17. Mengurus kelengkapan bilik penginapan dan kemudahan di kolej kediaman.