Lawatan VIP ke tapak pameran MARDI.

Bas yang di dalamnya bertindak sebagai gerai menjual hasil-hasil produk pertanian.

Persembahan 'bio choral-speaking' oleh peserta pertandingan memeriahkan lagi suasana pameran.

Persembahan johan 'choral-speaking'.

Demonstasi percantuman anak pokok oleh pegawai MARDI.

Sebahagian pensyarah KMK yang menunjukkan minat untuk membeli anak-anak pokok yang dijual.

Jualan nenas manis oleh FAMA yang mendapat sambutan hangat daripada pengunjung pameran.

VIP sedang mengajukan soalan kepada pegawai PERHILITAN tentang spesimen yang dipamerkan.

Mikroorganisma yang dipamerkan oleh pihak UiTM telah digunapakai dalam bidang bioteknologi.

Pameran pelajar KMK mendapat kunjungan khas daripada pelajar-pelajar sekolah berhampiran.

Pelajar sekolah juga menunjukkan minat dalam bidang bioteknologi sambil diberi penerangan.

Pegawai MARDI yang memberikan ceramah semasa pameran berlangsung.

Pegawai PERHILITAN sedang memberikan taklimat kepada pengunjung tentang spesimen haiwan yang dipamerkan.

Antara spesimen haiwan yang menarik perhatian pengunjung untuk datang melihat dengan lebih dekat.

Sesi bergambar bersama pemenang semasa upacara penyampaian hadiah.

Gimik perasmian penutup oleh VIP sambil diperhatikan oleh para pelajar dan pengunjung luar.

Sesi bergambar pihak pengurusan, pensyarah dan wakil agensi luar yang telah menjayakan program.